Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Kalifornien USA
Lapis Luna Cabernet Sauvignon 2021 Cabernet Sauvignon

Lapis Luna Cabernet Sauvignon 2021

199kr

1 flaskor
Lapis Luna Cabernet Sauvignon 2021 Cabernet Sauvignon
Lapis Luna Cabernet Sauvignon 2021 199kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
500+ st

Lyxig Cab från Napa!

Klassisk kompis till kryddiga kötträtter, till hamburgare, pizza med mycket färsk svamp eller blåmögelost. Servera svalt, kring 16-20 grader.

Stor, djup doft av mörka skogsbär och körsbär, tydliga fattoner av mocca och kakao tillsammans med violer, svartpeppar och vaniljstång. Livlig och komplex smak med druvtypiska karaktärer som svarta vinbär och chokladdoppade körsbär. Rund och len stil som rundas av i en kryddig, tanninfast och lång avslutning.

  • Volym: 750 ml
  • Alkoholhalt 14.4%
  • Sockerhalt 0.6g/100ml
  • Rött vin

Omdömen

Beskrivning

Lapis Luna Wines är en boutique-producent i Napa Valley, Kalifornien. En av de bästa producenterna vi har av Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, fatad Chardonnay och andra kaliforniska klassiker. Lapis Luna är dedikerade till att producera viner som överlevererar i kvalitet och pris. Sedan 1999 har de odlat långsiktiga relationer med etablerade vinbönder i Napa, Lodi och hela kaliforniska nordkusten. Målet är att hitta hitintills oupptäckta småvinbönder där druvorna med lite hjälp av Lapis Lunas stjärnvinmakare blir oerhört prisvärda viner. Vinerna karaktäriseras av en stor men balanserad frukt med en härlig syra och god struktur.

Lapis Luna betyder "sten" och "måne". Namnet är en honnör till naturens samspel och etiketterna frammanar historiens vingslag. Etiketterna är konstverk i sig och är inspirerade av 400 år gamla kopparplåtsgraveringar.

Klassisk, stor och fruktigt fatad Cabernet från en av världens bästa platser för druvan i premium-stil!

Utmärkelser

Top 16 California Cabernets for Every Budget - Wine Enthusiast
Best Buy - Wine Enthusiast

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt

Finns i samling