• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

La Más Mona de Todas Black Weekend Colección!
La Más Mona de Todas! Fylliga och fruktig Tempranillo-blends och friskt vitt från Aragonien som hitintills kammat hem både guld och brons på stora internationella vinmässor.

Vingården som ligger bakom La Más Mona de Toda ligger i DO Cariñena som år 2018 firade 85 år. Det gör Cariñena till den äldsta ursprungsbeteckningen i Aragón och den näst äldsta i hela Spanien! De tre röda vinerna från La Más Mona de Todas är alla rikigt prisvärda och perfekta att servera till en köttbit eller en mustig gryta. Också fint till en matig pasta eller pizza! Njut av fylliga fruktsmaker och ett långt härligt avslut.

Dessutom finner du i lådan tre buteljer av den friska och fräscha vita Viuran som även den bär det stolta namnet La Más Mona de Todas. Ett fruktigt, aromatiskt och härligt torrt vin som göra sig utmärkt till fisk och skaldjur.

Totalt 10 Flaskor, permanent nedsatt i pris hela 33%!

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
10 flaskor
Lagerstatus
Slut

Vinlådan Innehåller

 • La Más Mona de Todas Mona Gran Reserva 2014

  Antal:2
  129 kr 199 kr
 • La Más Mona de Todas Tinto 2019

  Antal:2
  99 kr 129 kr
 • La Más Mona de Todas Reserva 2016

  Antal:3
  99 kr 149 kr
 • La Más Mona de Todas Blanco 2019

  Antal:3
  99 kr 129 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS