• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

La Fea Colección Prima
La Fea Colección Prima, från Spaniens näst äldsta DO!

La Fea kommer från ett land fullt av historia, Aragón. Ursprunget för detta namn var smeknamnet till drottningen Isabel The Catholic som var känd i den delen av Spanien och som sedan gifte sig med Fernando El Catolico. Tyvärr var hon till en början inte särskilt populär bland folket, men genom hennes genuina omtanke om sina undersåtar blev hon känd och älskad. Deras äktenskap blev grunden för enandet av Spanien. Liksom drottningen är La Fea viner som både är mäktiga och fulla av karaktär. Deras viner är klara och ärliga, fulla av känslor med rötter till dess land och det goda arbetet av invånarna under åren. DO Cariñena är den äldsta ursprungsbeteckningen i Aragón och den näst äldsta i Spanien som år 2008 firade 75 år.

I denna samling hittar du La Feas oerhört prisvärda toppviner. En underbar Gran Reserva med åtta år på nacken och en Reserva med prestigefull guldmedalj. Två olika spanska guldkorn från La Fea om sex buteljer.

TOTALT 6 FLASKOR

* Erbjudandet gäller så länge lagret räsker!

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

  • La Fea Gran Reserva 2012

    Antal:3
    168 kr
  • La Fea Reserva 2014

    Antal:3
    155 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS