• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

La Fea Colección
La Fea Colección, från Spaniens näst äldsta DO!

La Fea kommer från en region full av historia, Aragón. Ursprunget för namnet La Fea är smeknamnet till drottningen Isabel The Catholic som var vida berömd i denna delen av Spanien. Tyvärr var hon till en början inte särskilt populär bland folket, men genom hennes genuina omtanke om sina undersåtar blev hon med tiden respekterad och älskad. Isabel gifte sig med Fernando El Catolico och deras äktenskap blev grunden för enandet av Spanien. Liksom drottningen är La Feas viner både mäktiga och fulla av karaktär. Vinerna från La Fea är klara och ärliga, med kraftiga rötter i den lokala terroiren och det goda arbete som vingårdens personal under åren lagt ner. DO Cariñena är den äldsta ursprungsbeteckningen i Aragón och den näst äldsta i Spanien som år 2018 firade 85 år.

I denna samling hittar du allt från La Feas oerhört prisvärda standardviner till en underbar och härligt torr Cava. Totalt fem olika spanska guldkorn från La Fea om tio buteljer.

TOTALT 10 FLASKOR

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

Innehåll
10 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • La Fea White 2019

  Antal:3
  109 kr
 • La Fea Red 2018

  Antal:3
  109 kr
 • La Fea Cava Brut NV

  Antal:2
  109 kr 129 kr
 • La Fea Garnacha 2018

  Antal:2
  119 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS