Jobba hos oss - systemutvecklare
 • Fri frakt, värde 199kr
 • 100% Nöjd kund-garanti
 • Över 1000 unika viner

<<Tillbaka till tillgängliga jobb

.NET-utvecklare i Stockholm


Vill du jobba i teamet som utvecklat Sveriges vassaste e-handelssystem? Teamet bakom apotea.se, babyland.se, happyyachting.com, delitea.se, mfl. Skicka ett mail till: ansokan@vintjansten.se

Företaget

Vinoteket.se är en av Sveriges största e-handelssajter för alkohol på nätet. Vi säljer vin lagligt till privatkunder med gratis hemleverans kvällstid. Vi är ett litet bolag med entreprenöranda där alla får vara med och påverka. Vinoteket har idag 15 anställda, har en tillväxt på 30% per år på en spännande ny marknad. Vi har eget inköp och eget lager där vi packar och skickar vin till slutkund 2 gånger i veckan. Vi sitter i ljusa lokaler på Sveavägen i Stockholm.

Om tjänsten

Som utvecklare på Vinoteket kommer du vara del i det team som utvecklar Sveriges vassaste e-handelssystem. Utvecklingsteamet är ett litet sammansatt utvecklingsteam mellan ett par e-handelsföretag som tillsammans utvecklar Sveriges vassaste e-handelssystem. Teamet ansvarar för hemsidor och egenutvecklat lagersystem för apotea.se, babyland.se mfl. Ditt ansvar kommer vara vinoteket.se, men tillsammans med dina kollegor bygger ni gemensamt plattformen för Sveriges mest framgångsrika e-handel.

Som en del av vårt team kommer du att arbeta med hela utvecklingsprocessen, från design och programmering till implementation. Det är ett arbete som erbjuder stor frihet och variation, men också mycket eget ansvar och utlopp för din kreativitet.

Vi bygger alla våra system själva vilket gör att ditt arbete kan växla mellan front-end programmering på vår sajt till realtidsstyrning av transportbanor i logistiken till framtagande av nya tjänster i vårt affärssystem.

Utmaningar vi står inför är att produktifiera, dela upp i komponenter och skala horisontellt ett system som idag skickar över 100 000 artiklar om dagen.

Vi utvecklar våra system i .NET med MVC och SQL Server.

Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet. Troligen har du en civilingenjörsexamen eller liknande men det viktigaste för oss är att du har ett brinnande intresse för programmering, utveckling och teknik. Vi ser helst att du har programmerat en hel del i .Net (VB.net eller C#) och att du har erfarenhet från MS SQL Server. Meriterande om du har kunskaper inom HTML, CSS, Javascript.

Du trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo. Hos oss får du mycket frihet, vilket ställer höga krav på din förmåga att arbeta självständigt.

Eftersom du kommer att jobba i ett team med de allra bästa utvecklarna inom e-handel tror vi att du själv har ambitionen att bli en av de bästa inom systemutveckling.

Vad vi erbjuder dig

 • Möjligheten att jobba med de allra bästa inom e-handel. Samma team har tidigare utvecklat motsvarande system för adlibris.se och flera andra e-handlare.
 • Stor möjlighet att själv styra över dina arbetstider och att påverka dina arbetsuppgifter.
 • Du får vara med i hela utvecklingskedjan och arbeta med alla våra system.
 • Som anställd på Vinoteket får du ta del av förmånligt aktieprogram.
 • Vinoteket erbjuder sina anställda tjänstepension, personalrabatt och flexibla arbetstider.

Anställning

 • Direktrekrytering
 • Heltid tillsvidare med 3 månaders provanställning
 • Fast lön
 • Placering på vårt kontor på Sveavägen, Stockholm

Arbetsprov

Vi kommer att utföra ett arbetsprov på plats

Är du intresserad?

skicka ett mail till: ansokan@vintjansten.se