• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Jean Rapp Kollektion

Pris 929 kr
Jean Rapp, högkvalitativt från tyska Pfalz!

Weingut Jean Rapp Är en liten vingård som ligger mitt i de svagt böljande kullarna i södra Pfalz. Ett riktigt roligt tillskott till den tyska samt ekologiska delen av vår vinportfölj, en spännande producent med ett stort fokus på det hållbara tänket.

Härifrån sträcker sig utsikten från Pfalz-skogens sluttningar till Rhenslätten och över till Alsace. Den vackra egendomen byggdes år 1782 och är än idag hem åt några av de bästa och äldsta vinrankorna i regionen. Producentens moderna historia började för 114 år sedan när Johannes “Jean” Rapp, gifte sig med dottern till den dåvarande markägaren år 1905. Sina Andris och Frank Kayser som idag driver vingården har ett tydligt mål, och det är att styra vingården med modernt tänk och varsamma händer in i framtiden och då med fokus på hållbar vinmakning.

Vinstockarna växer vid foten av Haardtbergen och runt det lugna Drusweiler. Vinrankorna har odlats utan kemisk-syntetiska bekämpningsmedel sedan år 2016 och fr.o.m. förra året är vingården ekologiskt certifierad. Även i vinkällaren värdesätter de noggrannhet och låter det ta nödvändig tid för att vinerna ska bli så bra som det bara är möjligt!

I denna samling hittar du alltid det allra bästa vi har i lager från Weingut Jean Rapp!

Totalt 6 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
85 st

Vinlådan Innehåller

 • Jean Rapp Riesling 2019

  Antal:2
  159 kr 179 kr
 • Jean Rapp Blanc 2019

  Antal:2
  159 kr
 • Jean Rapp Rosé 2020

  Antal:2
  149 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS