• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

WA & Izakaya Collection
WA Wine & Izakaya - Cyber Week med viner anpassade för det asiatiska köket!

Skapa harmoni mellan asiatisk mat och vin med de banbrytande kollektionerna WA & Izakaya.

WA och Izakaya är rent ut sagt fantastiska kollektioner och vinerna i denna samling kommer från olika premiumproducenter i Italien, Tyskland och Portugal.

Nya årgångar är på väg mot lagret och därmed rensar vi upp bland de utgående artiklarna. Samlingen är nedsatt hela 20 %, du betalar endast 1149 kr mot det ordinarie priset på 1438 kr!

Asian fusion är mattrenden som bara växer sig starkare i Sverige. Vi älskar de asiatiska smakerna men något som har saknats är den tydliga parningen med vin. Det har vår samarbetspartner WA Wines tagit fasta på och därför letat vinvärlden runt för att hitta de viner som allra bäst förhöjer en kulinarisk upplevelse med asiatiska förtecken.

I samlingen hittar du bland annat en tysk Riesling som passar bra med thailändska smaker som kokos och citrongräs och klarar även lite kryddigare smaker. Våra vänner på WA Wines har även hjälpt oss att hitta den underbara vinterrosén President som du här får för ett oslagbart pris!

Totalt 9 helflaskor + 3 Prosecco Piccolo

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
12 flaskor
Lagerstatus
Slut

Vinlådan Innehåller

 • Izakaya White

  Antal:2
  99 kr
 • WA Alvarinho 2018

  Antal:2
  149 kr 169 kr
 • WA Prosecco

  Antal:1
  139 kr 159 kr
 • President Vinho Verde Rosé 2018

  Antal:2
  99 kr 129 kr
 • WA Grüner Veltliner 2017

  Antal:2
  159 kr 169 kr
 • WA Prosecco Piccolo (20 cl)

  Antal:3
  49 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS