• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Italienskt Nyårsbubbel!
Ring klocka, ring!

Nyår är snart här och med det härliga festligheter! Precis i tid har vi fyllt på lagret med massor av Italienskt bubbel. Du ser själv i kassan vilken dag och tid vi kan leverera till just dig, till de allra flesta kan vi fortfarande komma innan nyår!

Snart är det dags att ringa in det nya som det heter! Självklart har vi till detta satt ihop en riktigt trevlig samling med enkom italienskt bubbel, där Proseccon självklart står i fokus! Du hittar här fem olika bubbel om totalt åtta buteljer att servera som fördrink eller till tolvslaget. Här hittar du den storsäljande och dessutom ekologiskt certifierade Alberto Nani Prosecco i snyggt designad flaska och ett fantastiskt toppbubbel från Tre Secoli. Du hittar även den friska och fruktiga oerhört prisvärda Borsari samt ytterligare två Prosecco i den populära Extra Dry-stilen!

Totalt 8 flaskor

* Antalet lådor är begränsat och viner kan ersättas med likvärdiga eller bättre.

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • Casa Giona Prosecco Extra Dry Nv

  Antal:2
  109 kr
 • Alberto Nani Prosecco Biologico

  Antal:1
  139 kr
 • Borsari Spumante Extra Dry NV

  Antal:2
  99 kr
 • Tre Secoli Acqui Rosé Brut NV

  Antal:1
  159 kr
 • Amodo Prosecco Extra Dry

  Antal:2
  119 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS