• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Italien från norr till söder!
Italien från norr till söder i nya årgångar!

Vi är många som längtar oss bort till att strosa runt i det italienska landskapet, sippa på ett bättre glas svalt rött med någon av alla de vackra sjöarna som utsikt eller sitta på en livfull piazza och äta en god pasta. Fram tills vi åter är där har vi skapat en läcker samling med italienska viner som ni kunder genom åren verkligen kommit att älska, alla i nya årgångar!

Vi börjar i den nordliga delen, adresserat Valpolicella och det kryddiga, välbalanserade och rödfruktiga Vini dei Cardinal Valpolicella Rosso, vidare sydväst till vackra Toscana och Saracosa med två viner representerade. Saracosa 2018 har fokus på ung fräsch frukt som solmogna körsbär, björnbär och en avslutande rund mjuk chokladton. Storebror Saracosa Governo är ett Appassimento-vin med allt vad man kan önska sig av den torkade frukten, smaken går åt söta torkade körsbär, plommon, kakao, mocka och vanilj från ekfaten. Sedan går färden ned till den varmare klacken på den italienska stöveln och även här har vi valt ut två favoriter från en och samma producent. Corsiero Nero di Troia 2019 är ett riktigt kraftpaket! Smaken är fylld av varm frukt som björnbär, vildhallon, violblom och kryddig ek. Om inte redan nämnda vin vore fylligt och kryddigt nog så kommer här storebror Corsiero Nero di Troia Purosangue med än större muskler.

Totalt 8 flaskor röda italienska kundfavoriter!

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • Vini dei Cardinali Valpolicella Rosso 2016

  Antal:2
  129 kr
 • Saracosa 2018

  Antal:2
  119 kr
 • Terre di Bruca Syrano Syrah 2019

  Antal:1
  149 kr
 • Corsiero Nero Di Troia Puglia 2019

  Antal:2
  119 kr
 • Corsiero Nero Purosangue 2018

  Antal:1
  129 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS