• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

GSM Bättre Blends
GSM = En drömsk blend på klassiska Rhône-druvor i en samlingen från flera delar utav den vida vinvärlden.

GSM är en klassisk blend på druvorna Grenache, Syrah och Mourvédre, vanligast är att viner på denna druvsammansättning adresseras Rhônedalen och det är även där denna blandning är som allra mest känd, men det produceras högkvalitativa och helt underbara viner på så många fler platser i den vida vinvärlden.

Här har vi skapat en samling om fem olika viner på GSM-druvorna. Allt från klassisk Rhône och storfavoriten Le Prince de Courthézon, vidare till två till stora älsklingar från Languedoc-Roussillon och då i form av Cabalié och Madame F! Sedan far vi långt sydöst över till Australien och självaste Fire Block. Sist men inte minst är MAN Essay, bästsäljarna från Sydafrika. Gemensamt för de alla fem är kraftfulla smaker som plommon, körsbär och skogshallon, läcker örtighet och en lång ihållande finish. Även om smakprofilen går åt samma håll så är de alla fem vinerna unika och lätta att förälska sig i.

TOTALT 9 FLASKOR

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
9 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • MAN Essay SGCM 2018

  Antal:3
  119 kr
 • Cabalié Igp 2019

  Antal:1
  119 kr
 • Madame F Rouge 2019

  Antal:2
  119 kr
 • Fire Block GSM 2016

  Antal:1
  149 kr 169 kr
 • Le Prince de Courthézon Côtes du Rhône 2019

  Antal:2
  129 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS