• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
 • Vinlåda

Grenache

 • 8 flaskor

Fyllig & fruktig Grenache till grillmiddagen!

Grenache återfinns bland de mest odlade vindruvorna i världen idag. Den är lättodlad och trivs bäst i varma och torra klimat. Inte konstigt då att druvan främst odlas i södra Frankrike, den sägs dock ha sitt ursprung i Aragonien i Spanien där den kallas Garnacha. Sardinien kan också vara ett tänkt ursprung, där går druvan under namnet Cannonau och ett utmärkt exempel härifrån hittar du i denna samling! I nya världen, då främst i Australien, gör sig druvan även mycket väl.

Grenache bjuder ofta på en smak av kryddiga bär såsom jordgubbar och hallon. Beroende på varifrån vinet kommer och vinmakningen i fråga kan man i smaken ofta även identifiera svarta vinbär, läder, rostade nötter, honung, körsbär, peppar, andra kryddor, kaffe, tjära och svarta oliver.

I denna härliga samling hittar du viner som är gjorda på Grenache och härstammar från hela världen. Njut av fylligt guldkorn från Rhône, den stora kundfavoriten Fire Block från Australien, den sydfranska smakbomben Madame F och en prisvärd sommelierfavorit från innovativa EnoItalia!

Totalt 8 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

1 029kr

Grenache

1 029kr
Lagerstatus:
100+ st

Produktinformation

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
100+ st

Vinlådan Innehåller

 • Madame F Rouge 2020

  Antal:2
  119 kr
 • Passo Sardo 2019

  Antal:2
  129 kr
 • La Porte Des Princes Grenache 2018

  Antal:2
  119 kr
 • Fire Block Old Vine Grenache 2014

  Antal:2
  149 kr 179 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS