• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Gandolini Cabernet Sauvignon!

Prova ett av Sydamerikas mest eftertraktade viner!

Det låter kanske fånigt med kvällstidnings-semantik, men när vi pratar om Stefano Gandolinis Las 3 Marias Vineyards Cabernet Sauvignon, så passar det faktiskt in! Stefano är en av Chiles mest kultförklarade vinmakare och efter en extremt framgångsrik karriär som chefsvinmakare på flera av de största chilenska vinhusen bestämde han sig 2011 för att helt ägna sig åt sin passion - Cabernet Sauvignon. Efter extremt noggrann research, med hjälp av en smart chilensk affärsman, köpte han de tre vingårdslägen i Chile som han ansåg hade bäst förutsättningar för att producera Cabernet Sauvignon i världsklass. Från dessa tre vingårdar kommer druvorna till Las 3 Marias Cabernet Sauvignon.

Resultatet är häpnadsväckande bra i klassisk, men unik stil, med en otrolig balans mellan frukt, fat, syra och tanniner. Tänk er en kraftigare Médoc, en fräschare Coonawarra eller en mer rostad Napa Cab så är vi ungefär vad detta vinet handlar om. Luis Gutierrez från eRobertParker.com gav vinet 93 poäng, vilket är extremt högt för chilenska viner!

2013 är perfekt drickmogen, men kan utan problem sparas i källaren i ytterligare sex-sju år. Det här är bland det bästa som kommer från Chile och vi är exklusiv partner till Gandolini i Sverige. Så vad mer kan jag säga... - enjoy!

Som om det skulle behövas ett ytterligare incitament för att beställa hem en av världen bästa Cabernet Sauvignion så har vi, utan extra kostnad, lagt ned en flaska av vår kanske allra mest prisvärda Cabernet Sauvignon från den Sydafrikanska kundfavoriten M A N.

Totalt 4 flaskor Gandolini + 1 extraflaska från M A N

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

Innehåll
5 flaskor
Lagerstatus
Slut

Vinlådan Innehåller

  • Gandolini Las 3 Marias Cabernet Sauvignon 2013

    Antal:4
    429 kr
  • MAN Ou Kalant Cabernet Sauvignon 2017

    Antal:1
    119 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS