• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Gamay Collection
Flörtig Gamay!

Här har vi skapat en samling av rödbäriga och lättdruckna viner som passar allt från ett glas i solen på altanen till sensommarens alla primörer. Gamay är druvan framför andra i Beaujolais. En tunnskalig druva som trivs bra i de granitrika jordarna som finns här. Stilen på vinerna blir rödbäriga, lättdruckna och florala. Dock med stor elegans och ofta blir vinerna ordentligt långlivade.

I denna låda hittar du fem olika viner och först ut är en Gamay från vår husproducent Famille Bougrier. Här är det inte Beaujolais utan vackra Loiredalen som druvorna kommer från. Stilen på vinet utmärker sig något mot det vi är vana vid när det är adresserat Beaujolais. Mörkare bär och en tydligare kryddighet. Vidare till vår nya spännande producent skapad av vinälskare som donerat pengar, vingårdar och vingårdsmark och sett till att Hospices de Beaujeu blivit vad det är idag. Du får testa fyra av deras fantastiska viner från olika utmärkta vingårdslägen. Alla med tydlig rödbärighet, mineralisk och fin kryddighet från jordmånen samt den läckra fräschören som Gamay så ofta ger.

En samling om totalt 6 flaskor att förälska sig i!

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • Famille Bougrier Cadet Rousselle Gamay Noir 2019

  Antal:2
  99 kr 109 kr
 • Hospices de Beaujeu Morgon Cuvée Judith Jonchier 2019

  Antal:1
  159 kr 179 kr
 • Hospices de Beaujeu Régnié 2018

  Antal:1
  179 kr
 • Hospices de Beaujeu Cuvee Messire De Tremont 2019

  Antal:2
  159 kr 179 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS