• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Fire Block Old Vine Grenache i två årgångar!

Pris 1 069 kr
Två årgångar Fire Block Grenache!

Här har vi vår en av våra mest klassiska Fire Block som håller exceptionellt hög nivå, år efter år. Om du har missat denna Grenache från uråldriga och knotiga gamla rankor så är det hög tid att prova, och varför då inte viner från två bra årgångar! Det kan ge extra krydda till smakupplevelsen att veta varför producenten fått just namnet 'Fire Block'. Fire Block var ursprungligen en liten vingård planterad intill en järnväg och vinrankorna växte i brandgatan kring rälsen.

I denna låda hittar du årgångarna 2014 och 2015 av Fire Block Old Vine Grenache, båda generösa och välbalanserade i smaken. Druvorna kommer alltså från vinrankor som planterades i början av 1900-talet och vinerna får ständigt höga poäng av kritiker och utmärkelser på stora vinmässor världen över. Att de dessutom kommer från en av de största av kundfavoriter säger allt!

Totalt 6 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
100+ st

Vinlådan Innehåller

  • Fire Block Old Vine Grenache 2014

    Antal:3
    179 kr
  • Fire Block Old Vine Grenache 2015

    Antal:3
    179 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS