• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Famille Bougrier Blanc & Mousseux
Famille Bougrier är en relativt ny bekantskap för oss på Vinklubben och deras vita viner har tagit oss och ni kunder med storm!

Redan 1885 grundade familjen Bougrier sin vinfirma i Loire och idag, sex generationer senare är det fortfarande i familjens regi och ägo som verksamheten bedrivs. Generation för generation har de utvecklat affären och vingårdarna och hela tiden vässat varje liten aspekt i odlingen och produktionen. Idag är Bougrier ett av de stora namnen i Loire med vingårdar i alla de namnkunniga apellationerna men är också kända för sina mer generiska viner som blandas från alla deras vingårdslägen. Familjen har nu lyckats få sina viner serverade på de flesta av Frankrikes bättre restauranger!

I denna samling hittar ni ett fint urval av Bougriers vita viner och ett bubbel som alla är mycket typiska för Loire. Friska, mineralrika och snustorra!

Totalt 8 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Bougrier Collection Touraine Sauvignon Blanc 2018

  Antal:3
  149 kr
 • Famille Bougrier Grande Réserve Touraine Chenonceaux 2018

  Antal:1
  159 kr
 • Blank Sauvignon Blanc 2018

  Antal:2
  119 kr
 • Famille Bougrier La Grande Réserve Saumur Blanc 2017

  Antal:1
  149 kr
 • Bougrier Pure Loire Crémant De Loire Brut

  Antal:1
  149 kr 169 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS