• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Ekologisk Vinlåda

Pris 1 049 kr
Här hittar du några av våra mest spännande ekologiska viner just nu. Samlingen innehåller fyra olika viner om totalt åtta buteljer att njuta av till sommarens middagar och tillställningar.

Att odla ekologiskt betyder i princip att man odlar så naturligt som möjligt, utan inblandning av konstgödsel, bekämpningsmedel och kemiska tillsatser, för att på så sätt bevara en naturlig odlingsjord, hålla grundvattnet rent och skydda djur- och växtarter och kulturlandskap. Ofta genererar detta till mindre skördar.

Ogräs bekämpas ofta med harvar, hackor, eller flamning (man bränner ogräset), eller liknande. Detta leder ofta till att ekologiska odlingar har en enormt rik mångfald av flora och fauna. Mot skadedjur och svampar kan man istället för kemiska bekämpningsmedel använda biologiskt nedbrytbara preparat, eller odla andra växter som i sin tur lockar till sig andra insekter som äter skadedjur, som t.ex löss.

Att certifiera sig ekologiskt är en process som både är kostsam och byråkratisk, vilket lett till att många vinodlare väljer att avstå från certifiering, även om de i praktiken odlar helt ekologiskt. I denna låda är dock samtliga viner ekologiskt certifierade, vilket också alla våra viner vi utger för att vara ekologiska är.

* Antalet lådor är begränsat och viner kan ersättas med likvärdiga eller bättre.

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
100+ st

Vinlådan Innehåller

 • Château La Croix Blanche 2016

  Antal:2
  149 kr
 • Terre di Bruca Syrano Syrah 2019

  Antal:2
  149 kr
 • Selección Numerada Ecológico Merlot v17 2018

  Antal:2
  109 kr 119 kr
 • Vinuva Grillo 2019

  Antal:2
  119 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS