• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Domaine Maltoff Collection

Odile & Jean-Pierre Maltoff grundade, i Bourgogne, Domaine Maltoff 1987. Efter att ha vunnit stort på Casino Parade, en show på franska RTL-radio, bestämde de sig för att börja göra vin! Utan utbildning, erfarenhet och familj på vinområdet köpte de 4,5 hektar vinstockar och en gammal bondgård i ruiner i Coulanges la Vineuse. Med tiden har de lärt sig det manuella arbetet med vinstocken och vinframställningen. Dessa två autodidakter lyckas skörd efter skörd att producera viner mer och mer utvecklade viner och idag är det nästan 30 år som Domaine Maltoff funnits. Numera består gården av 13 hektar vinstockar och deras viner säljs över hela Frankrike!

I denna låda hittar du alltid det allra bästa vi för tillfället har i lager från Domaine Maltoff! Just nu får du 3 olika fantastiska viner om totalt 8 flaskor!

TOTALT 8 FLASKOR

* Antalet lådor är begränsat och viner kan ersättas med likvärdiga eller bättre.

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Domaine Maltoff Cuvée Aime Rouge 2013

  Antal:2
  195 kr
 • Domaine Maltoff Cuvée Classic Limited Edition Chardonnay 2015

  Antal:3
  205 kr
 • Domaine Maltoff Cuvée Prestige Bourgogne Rouge 2014

  Antal:3
  189 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS