• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

DeLoach Zinfandel Heritage Collection 2018

Dofterna och smakerna erbjuder toner av körsbär, björnbär, svarta vinbär, anis och nymalen vitpeppar. Vinet är fylligt med utmärkt balans, med tydliga, men lena tanniner och en lång finish.

Volym
750 ml
Alkoholhalt
14.5%
Sockerhalt
5.3 g/l

179kr

DeLoach Zinfandel Heritage Collection 2018

179kr
Lagerstatus:
63 st
  • Fri frakt hem till dörren
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar

Beskrivning

DeLoach Vineyards har varit en banbrytande producent av Pinot Noir, Chardonnay och Zinfandel i Russian River Valley i Sonoma sedan 1975. DeLoach strävar efter att producera exceptionella viner som belyser den unika terroiren. Den kända familjen Boisset från Bourgogne har stått bakom vinodling och vinframställning på DeLoach sedan 2003, vilket har medfört burgundiska tekniker och tillvägagångssätt för vinframställning. Wine & Spirits tidningen har utnämnt DeLoach Vineyards till en topp 100 vingård hela tolv gånger.

Passar till

Servera runt 16-20°C till en mixed grill, eller till lite bastantare kötträtter på rött kött eller fjäderfä, eller en matig pasta.

Produktinformation

Lagerstatus
63 st
Lagring
Drick nu, till och med 2025
Karaktär
Fylligt & Smakrikt
Färg
Mörkt purpurrött
Land
USA
Region
Kalifornien
Producent
DeLoach Vineyards
Huvuddruva
Zinfandel
Druvor
100% Zinfandel
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
5.3 g/l
Alkoholhalt
14.5%
Se även

Omdömen

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS