• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Comte de Gironde Bordeaux i två årgångar!

Pris 589 kr
Comte de Gironde Bordeaux i två årgångar!

Comte de Gironde har varit i familjen Comins ägo i över hundra år och sedan 2003 är det en av döttrarna och hennes make som tillsammans driver verksamheten med odlingar på runt 50 hektar vinrankor. Vingården spänner över tre kommuner i appellationen Entre-Deux-Mers på jordar som är karaktäristiska för regionens terroir, full av lerig kalksten. Jordmån som är mycket gynnsam för odling av Merlot och Cabernet Sauvignon.

Comte de Gironde Bordeaux blev genast en stor succé och 2019 är den andra årgången vi på Vinoteket.com saluför. Här får du möjligheten att prova dessa två årgångar mot varandra. Den senaste årgången, 2019, är ett härligt höjdarvin! Experterna är redan ense om att 2019 är en riktig toppårgång när det gäller Bordeaux.

Här bjuds på ett autentiskt vin med toner av röda frukter och kryddor. Fin tanninstruktur, med lätt touch av choklad i finishen.

Totalt 6 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
100+ st

Vinlådan Innehåller

  • Comte de Gironde Bordeaux 2018

    Antal:3
    99 kr
  • Comte de Gironde Bordeaux 2019

    Antal:3
    99 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS