Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

Beskrivning

Cloudbreaks viner görs på druvor som skördats från noga utvalda vingårdar i Kaliforniens hyllade distrikt Sacramento, Northern Interior och Central Coast. Distriken har ett något svalt klimat som är idealiskt för långsam mognad och makning av viner med större elegans och fin balans mellan frukt och syra. Druvorna till just deras Chardonnay hämtas från Clarksburg, Lodi, Madera

Passar till

Servera kyld runt 8-10 grader. Detta matvänliga vita passar utmärkt att servera tillsammans med enkla rätter på fisk och skaldjur (som pocherad lax med smörsås), ugnsrostad kyckling eller fläskkött. Prova även till vegetarisk mat med butternutpumpa eller sötpotatis, krämiga pastarätter eller mjuka ostar.

Produktinformation

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu eller inom 2 år
Karaktär
Fylligt & Smakrikt
Färg
Ljust gyllene
Land
USA
Region
Kalifornien
Distrikt
Lodi
Producent
Cloud break
Huvuddruva
Chardonnay
Druvor
100% Chardonnay
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Alkoholhalt
12%
 • Land

  USA

  I USA produceras det vin i alla femtio delstater, ja faktiskt till och med i Alaska, dock sker hela 90 % av vinproduktionen i delstaten Kalifornien. Efterföljande kommer Oregon och Washington State.

 • Region

  Kalifornien

  USA är ett modernt och nytänkande vinland som är en seriös utmanare till de traditionella vinregionerna i Europa. Kalifornien, som står för huvuddelen av vinproduktionen, har kallats en av världens mest intressanta vinregioner just nu.

 • Huvuddruva

  Chardonnay

  Druvan med flera personligheter!

 • Distrikt

  Lodi

  Lodi AVA har utnämnt sig till Zinfandels huvudstad i världen.
  Lika karakteristisk för området men idag knappt odlad, är Flame Tokay. Det var en gång regionens drottning och gav namn till gator i staden Lodi.