• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
  • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel

Chevalier d'Albran Bordeaux 2017 (6 flaskor i originalkartong)

Pris 599 kr 699 kr Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.

Köp

Klassisk Bordeaux till fyndpris!

Chevalier d'Albran produceras av Château Peychaud som är beläget i Ambarès-et-Lagrave, precis intill Medoc, och grundades redan på 1600-talet av Marquis de Fayet. Markisen var rådgivare vid det kända Bordeaux-parlamentet och förfader till dagens ägare, familjen de Pontac. En vingård som varit i samma familjs ägo sedan 1600-talet är inget man springer på varje dag!

Här odlas de tre mest traditionella Bordeaux-druvorna Merlot, Cabernet Sauvignon och Cabernet Franc, som växer på olika grus- och alluviumjordar, vilket ger vinerna en stor komplexitet och ett utmärkt uttryck för områdets terroir. Sedan 2012 producerar de två systrarna de Pontac, Slanie och Elisabeth, röda och rosa viner i en ren och klassisk Bordeaux-stil. Stora dofter av röd frukt, med en trivsam kryddighet. Chevalier d'Albran Bordeaux 2017 är ett praktexemplar med runda och fylliga smaker av mogen röd frukt, inslag av mörk choklad samt välbalanserade och sammetslena tanniner med en fin touch av ekfat.

Vinet levereras i producentens originalkartong och kan endast köpas i en låda om sex flaskor. Detta handlar alltså inte om en trälåda utan en vanlig pappkartong.

Totalt 6 Flaskor (Permanent nedsatt 14%!)

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
100+ st

Vinlådan Innehåller

  • Chevalier d'Albran Bordeaux 2017 (i originalkartong)

    Antal:6
    100 kr 116 kr