• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Cherubino Collection
Larry Cherubino är inget känt namn i Sverige, eftersom hans viner aldrig funnits på Systembolaget, men i övriga världen är han känd som en av de bästa, om inte den bästa, australiensiska vinmakaren. Hans viner har, sedan starten 2004, omnämnts bland de främsta och mest prisvärda premiumvinerna från kontinenten och redan 2011, bara sju år efter starten, fick han det prestigefulla priset som Årets Vinproducent. I år, 2017, är han utsedd till "Årets mest prisvärda producent" och vi är extremt glada att representera hans viner i Sverige!

I denna samling hittar du det bästa vi för tillfället har i lager från legenden Larry Cherubino. Du får tre olika viner om totalt sex buteljer. Vi har lagt med en mogen och komplex Chardonnay, en fyllig Cabernet Sauvignon och härligt bubbel i form av Ad Hoc The Riddler som är frisk och balanserad!

* Antalet lådor är begränsat och viner kan ersättas med likvärdiga eller bättre.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Cherubino Cowaramup Cabernet 2013

  Antal:3
  323 kr
 • Cherubino Chardonnay 2015

  Antal:1
  323 kr
 • Ad Hoc The Riddler Sparkling NV

  Antal:2
  185 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS