• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
  • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel

Château La Plaige Bordeaux Supérieur 2017

Pris 799 kr

Köp

Njut av klassisk och mycket prisvärd Bordeaux Supérieur i snygg trälåda! Näsan bjuds på aromer fulla av skogsfrukter och krossade jordgubbar. Smaken är rik och stor, med silkeslena och välbalanserade tanniner samt en koncentrerad kropp och lång avslutning.

Château La Plaige har varit i familjen Nauds ägo i fem generationer. Sedan 2000 är det Frédéric Naud och hans fru Lise som sköter vingården med passion och respekt för familjens traditioner när det handlar om vinframställning. Château la Plaige ligger på en sluttning med utsikt över floden Dordogne på den östra stranden av Bordeaux-appellationen. Jordmånen är en kombination av lera och kalksten, vilket gör att ägarfamiljen kan skapa kraftfulla och eleganta viner.

Lagring: Drick nu till och med 2025

Karaktär: Fylligt och smakrikt

Färg: Djupt rubinröd

Land: Frankrike

Region: Bordeaux

Distrikt: AOC Bordeaux Supérieur

Passar till: Servera runt 16-20°C tillsammans med en kolgrillad köttbit, ugnsrostat lamm, eller andra lite tuffare kötträtter.

Druvor: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon

Doft & Smak: Aromerna är fulla av skogsfrukter och krossade jordgubbar. Smakerna är rika, med silkeslena och välbalanserade tanniner och en koncentrerad kropp.

Alkoholhalt: 13,5%

TOTALT 6 FLASKOR I TRÄLÅDA

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
100+ st

Vinlådan Innehåller

  • Château La Plaige Bordeaux Supérieur 2017 (i trälåda)

    Antal:6
    129 kr