• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Cantina Danese Selezione Premio
En utmärkt samling från ett av Valpolicellas stora namn. Toppat med en klassisk Amarone!

Familjen Danese grundade i början på 50-talet en vinbutik i den lilla staden Roncà som ligger i Verona-provinsen nära Soave DOC- och Valpolicella DOC-områdena. Det började som en traditionell vinhandel men i takt med att efterfrågan på buteljerat vin under 80-talet ökade både nationellt och internationellt grundade tre kusiner i Danesefamiljen ett nytt företag. De investerade snart i sin första produktionsanläggning och sedan 1997 ägs Cantina Danese av far och son där sonen Luca Danese är VD.

Cantina Danese jobbar aktivt med att alltid ligga i framkant i en ständigt föränderlig vinmiljö och som en viktigt del i det investerar de kraftigt i produktutveckling. Men kunden ständigt i fokus hoppas familjen Danese att du skall uppskatta både stunden och ögonblicket lika mycket som deras vin du dricker det i. I denna samling hittar du alltid det allra bästa vi för tillfället har i lager från Cantina Danese.

Innehåll
9 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Cantina Danese Blanc de Blancs Spumante Extra Dry Millesimato

  Antal:3
  119 kr
 • Cantina Danese Primitivo Puglia

  Antal:3
  125 kr
 • Cantina Danese Amarone della Valpolicella Classico

  Antal:3
  354 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS