• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Cabalié Collection

Pris 949 kr
Vi har nu hela fyra viner från sydfranska medlemsfavoriten Cabalié i lager!

Vinerna från Cabalié är bland våra allra mest älskade viner. Tiden går fort när man har kul och vi är nu redan inne på vår sjunde årgång! Den av Robert Parker hyllade vinmakaren Hervé Sabardeil har gjort det igen, den nya årgången är minst lika bra som de föregående prisbelönta årgångarna! Hervé införskaffar fortfarande druvorna från samma område, de näringsfattiga skifferjordarna i Maury i Roussillon, en stad där konsten att framställa vin gått i arv sedan 2:a århundradet före Kristus. Druvorna kommer från 60 till 100 år gamla vinstockar, så avkastningen är minimal vilket verkligen bidrar med än mer kraft och intensitet till vinerna.

Därmed har vi satt ihop en Cabalié Collection med totalt åtta flaskor. Njut av den klassiska röda skönheten i ny årgång, prova det vita guldkornet och lyxa till det med den fina Cuvée Vieilles Vignes. Lagom till våren är även årets rosé här!

TOTALT 8 FLASKOR

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
100+ st

Vinlådan Innehåller

 • Cabalié Rouge 2020

  Antal:2
  119 kr
 • Cabalié Cuvée Vieilles Vignes 2020

  Antal:2
  129 kr
 • Cabalié Rosé 2020

  Antal:2
  109 kr
 • Cabalié Blanc 2020

  Antal:2
  119 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS