• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN
Ca' del Lago Pinot Grigio Rosato 2019 Pinot Grigio

Ca' del Lago Pinot Grigio Rosato 2019

Pris 99 kr

Köp 1 st
Köp 4 st
Köp 6 st
Lagerstatus
54 st
Lagring
Drick nu medan ungt och bärigt
Karaktär
Friskt & Bärigt
Färg
Blekt hallonrosa
Land
Italien
Region
Lombardiet
Distrikt
Provincia di Pavia
Klassifikation
IGP
Producent
EnoItalia
Huvuddruva
Pinot Grigio
Druvor
100 % Pinot Grigio
Typ
Kork
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
4 g/l
Alkoholhalt
11.5%

Doft & smak

Frisk, bärig och ren doft av smultron, citrus och vilda blommor med en touch vanilj. Frisk, ren och fruktig smak med mer röda bär, äpplen, lime och gräs. Bra syra och en ren, krispig avslutning.

Passar till

Härligt mingelvin, gott till sommarbuffén, till en caesarsallad eller en god paj. Servera väl kylt, kring 9-10 grader.

Beskrivning

En av Italiens absolut främsta och mest innovativa producenter är, utan tvekan, EnoItalia från Bardolino i Veneto. Producenten grundades på 70-talet och har sedan dess gått från ett litet kompisprojekt till en av Italiens drivande och mest prisbelönade vinmakare med både egna vinodlingar och långsiktiga kontrakt i stort sett alla vinregioner i hela Italien. Fokus ligger alltid på maximalt med vin för pengarna, ofta i en modern och fyndig förpackning. Ca' Del Lago är en serie extremt prisvärda viner från regioner runt om hela Italien där druvorna köps in specifikt för sin prisvärdhet. Perfekta viner för alla vardagens behov eller som sällskapsvin. Deras Pinot Grigio Rosato är en frisk och fruktig, modern Pinot Grigio rosé från Pavia i Lombardien.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS