• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
  • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel
Ca' Belli Prosecco Spumante NV Glera

Ca' Belli Prosecco Spumante NV

Pris 119 kr

Köp 1 st
Köp 4 st
Köp 6 st
Lagerstatus
500+ st
Lagring
Drick nu medan det är ungt och fräscht
Karaktär
Vitt och torrt
Färg
Ljust halmgul
Land
Italien
Region
Venetien
Distrikt
DOC Prosecco
Klassificering
DOC
Producent
Enoitalia
Huvuddruva
Glera
Druvor
100% Glera
Vintyp
Förslutning
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
14 g/l
Alkoholhalt
10,5%
Kategorier

Doft & Smak

Krispig, ren och uppfriskande Prosecco är Italiens signaturmousserande. Ca’ Belli Prosecco är välbalanserad med en underbara, fruktiga aromer och ihållande bubblor.

Passar till

Servera väl kyld runt 8-9 grader. Ett läckert mingelvin som även passar utmärkt att servera till plockmat som aperitif eller till typisk trädgårdsmat som sallader, enklare grillat från havet och jordgubbar.

Beskrivning

En av Italiens absolut främsta och mest innovativa producenter är, utan tvekan, EnoItalia från Bardolino i Veneto. Producenten grundades på 70-talet och har sedan dess gått från ett litet kompisprojekt till en av Italiens drivande och mest prisbelönade vinmakare med både egna vinodlingar och långsiktiga kontrakt i stort sett alla vinregioner i hela Italien. Fokus ligger alltid på maximalt med vin för pengarna, ofta i en modern och fyndig förpackning och är vinerna inte ekologiskt certifierade så är de alltid så nära naturlig odling det bara är möjligt i varje vins ursprung. Ca Belli Prosecco är en ung, modern dito med alla typiska karaktärer i en framåtlutad och fräsch stil.