• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
  • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel
Ca' Belli Frizzante Bianco NV Blend på inhemska druvor från norra Italien.

Ca' Belli Frizzante Bianco NV

Pris 99 kr

Köp 1 st
Köp 4 st
Köp 6 st
Lagerstatus
343 st
Lagring
Drick nu medan det är ungt och fräscht.
Karaktär
Friskt, ungt och med expressiv härlig fruktighet.
Färg
Ljust hamlgult.
Druvor
Blend på inhemska druvor från norra Italien
Volym
750 ml
Sockerhalt
11 g/l
Alkoholhalt
11%

Doft & Smak

På näsan är vinet härligt päronfruktig och även med toner av galia melon och honung. Dessa aromer återfinns även på smaken med tillägg att vinet har en väldigt härlig mousse och en fin frisk avslutning med limetoner.

Passar till

Servera vinet svalt kring 6-10 grader. Med sin fina mousse och härliga fruktprofil är vinet magiskt i sin enkelhet men går också väldigt bra till sommarens lättare mat och småplock.

Beskrivning

En av Italiens främsta och mest innovativa producenter är utan tvekan EnoItalia från Bardolino i Veneto. Producenten grundades på 70-talet och har sedan gått från ett litet kompisprojekt till en av Italiens drivande och mest prisbelönta vinmakare med både sina egna vingårdar och långsiktiga kontrakt i nästan alla vinregioner i hela Italien. Fokus ligger alltid på att ge så mycket vin för pengarna som möjligt. Allt som oftast skapar producenten moderna och snygga flaskor. Även om inte alla viner är certifierade som ekologiska, är tänket och vinmakning så nära naturliga som det kan bli. Denna frizzante är fylld av härliga smaker såsom mogna gröna päron citrustoner.