• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Bordeaux Petit Château

"Möjlighet att upptäcka viner från mindre vingårdar i berömda Bordeaux!"

Pris 1 199 kr
Säsongens Bordeaux-samling!

Vinvärlden sträcker sig långt bortom sortimentet du är van vid och småskaliga producenter har ofta för liten produktion för att komma in på hyllan. Vilket är synd då det ofta är de små familjeägda vingårdarna som lägger ned mest passion och dedikation i framställandet av vinerna!

Här ger vi dig möjlighet att upptäcka viner från mindre vingårdar i berömda Bordeaux. Vår Bordeaux-samling innehåller ett antal expertutvalda viner. För en extra smakdimension, servera vinerna till klassisk fransk mat eller till en trevlig köttbit!

Den här vinlådan går att prenumerera på!

Beställer du den här samlingen ofta? Nu kan du prenumerera på den! Prenumerationen är helt bindningsfri och du kan enkelt byta till en annan låda eller hoppa över en leverans när du vill. För att bli prenumerant och få automatisk leverans av den här vinlådan, tryck på prenumerera och välj ett tidsintervall som passar dig.

* Innehållet i samlingen kan variera från gång till gång

Innehåll
9 flaskor
Lagerstatus
100+ st

Vinlådan Innehåller

 • Chateau Brethous Cuvée "500" 2016 Organic

  Antal:2
  129 kr
 • Château Yveline Lalande de Pomerol 2014

  Antal:1
  229 kr
 • Château Piconat 2019

  Antal:2
  109 kr
 • Comte de Gironde Bordeaux 2018

  Antal:2
  99 kr
 • Château La Croix Blanche 2016

  Antal:2
  149 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS