• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Bordeauxboxen
Vinvärlden sträcker sig långt bortom sortimentet du är van vid och småskaliga producenter har ofta för liten produktion för att komma in på hyllan. Vilket är synd då det ofta är de små familjeägda vingårdarna som lägger ned mest passion och dedikation i framställandet av vinerna!

Här ger vi dig möjlighet att upptäcka viner från mindre vingårdar i berömda Bordeaux.

Vår Bordeaux-samling innehåller fyra expertutvalda viner från Bordeaux om totalt åtta buteljer. För en extra smakdimension, servera vinerna till en god ostbricka vid öppna spisen eller varför inte till klassisk fransk mat såsom lammstek eller en mustig gryta på oxsvans. Missa inte den oerhört prisvärda Bistro Chic som är ett spännande vin där de klassiska Bordeaux-druvorna blandats med fruktig och kryddig Syrah. En lyckad men oortodox blend som därav nedklassificerats till Vin de France, m.a.o. ett bordsvin. Kanske ser vi här en början till en Bordeaux-motsvarighet till de så kända Supertoscanarna!

Totalt 8 flaskor  - Fri frakt hem till dörren - 100 % Nöjd kundgaranti

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
8 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Château Le Peuy Saincrit Bordeaux Superieur 2015

  Antal:2
  159 kr
 • Bistro Chic Merlot Cabernet Syrah 2018

  Antal:2
  99 kr
 • Château Lion Noir 2016

  Antal:2
  159 kr
 • Château la Verriere Bordeaux Supérieur 2017

  Antal:2
  149 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS