• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Bodegas Teófilo Reyes

Pris 919 kr
Bodegas Teófilo Reyes Colección!

Det allra första vin Teófilo Reyes släppte under sitt eget namn 1994 var enligt Robert Parker ett av världens tio bästa viner. När Parker skrev detta i välrenommerade Wine Spectator var det absolut första gången som ett spanskt vin lyckades kvalificera sig in på denna lista! Redan på 50-talet var Teófilo med och startade den första moderna vingården i Ribera del Duero. Han är en starkt bidragande orsak till hela regionens framgångssaga och att den 2012 utnämndes till Wine Region of the year av ansedda Wine Enthusiast Magazine!

I denna samling får du njuta av Teófilo Reyes Ribera del Duero Roble 2019 som är ett av det mest prisvärda instegs-viner vi testat. Det verkar vi inte vara ensamma om att tycka då vinet har fått en guldmedalj av Gilbert & Gaillard. Druvorna är handplockade och vinet har åldrats på Amerikanska ekfat i fyra månader vilket gett runda smaker med mogna och välbalanserade tanniner.

Teófilo Reyes Crianza är verkligen något alldeles extra och har redan hunnit kamma hem två gulmedaljer i internationella tävlingar samt har fått hela 91 poäng av Gilbert & Gaillard, 2020! Vi är inte ett dugg förvånad och siar snarare om att det kan ramla in ännu fler priser framöver.

Dessutom hittar du i samlingen en behändig vinöppnare.

Totalt 6 Flaskor + 1 Vinöppnare

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
6flaskor (7 artiklar)
Lagerstatus
49 st

Vinlådan Innehåller

 • Teófilo Reyes Ribera del Duero Roble 2019

  Antal:4
  129 kr 149 kr
 • Teófilo Reyes Ribera del Duero Crianza 2018

  Antal:2
  199 kr 229 kr
 • Vinöppnare Teofilo Reyes

  Antal:1
  Läs mer

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS