• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Bodegas Teófilo Reyes

Pris 989 kr

Köp

Bodegas Teófilo Reyes Colección!

Det allra första vin Teófilo Reyes släppte under sitt eget namn 1994 var enligt Robert Parker ett av världens tio bästa viner. När Parker skrev detta i välrenommerade Wine Spectator var det absolut första gången som ett spanskt vin lyckades kvalificera sig in på denna lista! Redan på 50-talet var Teófilo med och startade den första moderna vingården i Ribera del Duero. Han är en starkt bidragande orsak till hela regionens framgångssaga och att den 2012 utnämndes till Wine Region of the year av ansedda Wine Enthusiast Magazine!

I denna samling får du njuta av Teófilo Reyes Ribera del Duero Roble 2018 som är ett av det mest prisvärda instegs-viner vi testat. Det verkar vi inte vara ensamma om att tycka då vinet har fått en guldmedalj av Gilbert & Gaillard. Druvorna är handplockade och vinet har åldrats på Amerikanska ekfat i fyra månader vilket gett runda smaker med mogna och välbalanserade tanniner.

Teófilo Reyes Crianza är verkligen något alldeles extra och har redan i år hunnit kamma hem två gulmedaljer i internationella tävlingar samt har fått hela 91 poäng av Gilbert & Gaillard, 2020! Jag är inte ett dugg förvånad och siar snarare om att det kan ramla in ännu fler priser framöver.

Totalt 6 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
22 st

Vinlådan Innehåller

  • Teófilo Reyes Ribera del Duero Roble 2019

    Antal:4
    149 kr
  • Teófilo Reyes Ribera del Duero Crianza 2017

    Antal:2
    229 kr 249 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre.

Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket drivs av Vinoteket.com ApS