Varukorg ()

Frakt
Att betala

Mina sidor

  • Kastilien-León Spanien
  • Nyhet
Bodegas Naia S-Naia Sauvignon Blanc 2023 Sauvignon Blanc

Bodegas Naia S-Naia Sauvignon Blanc 2023

159kr

1 flaskor
Bodegas Naia S-Naia Sauvignon Blanc 2023 Sauvignon Blanc
Bodegas Naia S-Naia Sauvignon Blanc 2023 159kr
  • Fri frakt från 799 kr
  • Nöjd kund-garanti
  • Säkra betalningar
Lagerstatus:
294 st

Krispig sauvignon blanc som sjunger ut av mineraler som kittlar på tungan!

Perfekt till ångad torsk med en vitvinssås fylld av färska örter och pressad citron. Servera kring 8-10 grader.

Livlig fräschör! Doften bjuder på en bukett av aromer, där de mest framträdande är gröna stenfrukter som äpple och päron. Vidare till nypressad citron. Smaken är minst sagt uppiggande, där den balanserade syran lockar till ytterligare en sipp. Avslutet är krispigt och lämnar ett intryck av renhet och ungdomlighet.

Omdömen

Beskrivning

S-Naia är ett vitt vin från D.O. Rueda, producerat av vingården Naia. Det framställs enbart av druvsorten sauvignon blanc.

Druvorna till S-Naia kommer från vingårdens egna odlingar, som täcker 23,5 hektar. Majoriteten av vingården består av låga "bush vines" som är äldre än 40 år, medan vissa stockar är planterade på spaljéer som är cirka 15 år gamla.

Vingårdarna är belägna på cirka 800 meters höjd och har kalkrik lerjord. Det lokala området påverkas av både medelhavs- och kontinentalklimat.

Efter att druvorna har transporterats till vingården inleds vinframställningsprocessen, som utförs med traditionella metoder.

S-Naia är ett ungt vin, fräscht och explosivt, som inte lagras. 'S' i namnet påminner oss om att det inte enbart är Verdejo-druvor som kan odlas i regionen, utan även Sauvignon Blanc, som har anpassat sig perfekt till sitt nya hemland.

Populära viner med samma druva

Andra har också köpt