Zinfandel från vinmakare som fått 100 poäng av Robert Parker!
Perfekt till grillade saftiga hamburgare med briochebröd, cheddar och rökigt bacon, eller en smakrik pasta Alfredo. Servera kring 16-18 grader.
En fruktexplosion i glaset med mogna toner av saftiga björnbär, mörka körsbär och solvarma plommon. Vinet bjuder på en välbalanserad struktur där de rika frukttonerna möter en lätt kryddighet och en hint av vanilj från ekfaten. Den fylliga kroppen och de mjuka tanninerna ger en rund och inbjudande känsla som avslutas med en lång, fruktig finish.
Mannen bakom Black Rock Zinfandel, Nils Venge från Saddleback, är den allra första amerikanen att göra ett vin som tilldelades maxpoängen 100 av 100 från den smått legendariske vinkritikern Robert Parker. Här ett prisvärt Zinfandel gjort på druvor som odlas i Red Hills Lake, bara några mil norr om hans hembas i Oakville, Napa Valley.