• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Barbanera Collection
Barbanera är ett familjevinföretag som grundades 1938 på en av alla de där pittoreska och hisnande vackra platser som Italien gjort sig så känt för. Längs sluttningarna runt Monte Cetona, i hjärtat av de gröna kullarna och vingårdarna i det toskanska distriktet Valdichiana, står idag Barbanera för en dynamisk, modern verksamhet som huvudsakligen handlar om att producera stora och prisvärda viner som gjorda för den nordiska paletten.

I denna smakrika låda har vi samlat fyra olika viner från detta familjeföretag, som också har vunnit en stor mängd priser! Den senaste och mest prestigefyllda utmärkelsen var omnämnandet de fick 2020, som "The Best Italian Producer for index Quality-Quantity" på "Annuario dei Migliori Vini Italiani" av den berömda italienska vinkritikern Luca Maroni.  

I samlingen hittar du b.la. Vecciano som blev utmnämnt till Italiens bästa vin på Annuario dei Migliori Vini Italiani 2016, och Duca Di Saragnano l'Opera 2018 som fick 98/99 poäng av just Luca Maroni.

Dröm dig bort till idylliska Toscana med dessa fantastico viner!

Totalt 7 flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
7 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Corsiero Nero Di Troia Puglia 2019

  Antal:2
  119 kr
 • Corsiero Nero Purosangue 2018

  Antal:1
  129 kr
 • Vecciano 2016

  Antal:2
  199 kr 249 kr
 • Duca Di Saragnano l'Opera 2018

  Antal:2
  199 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS