• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Aristocratico Appassimento Salento 2018
En av Italiens absolut främsta och mest innovativa producenter är, utan tvekan, EnoItalia från Bardolino i Veneto. Producenten grundades på 70-talet och har sedan dess gått från ett litet kompisprojekt till en av Italiens drivande och mest prisbelönade vinmakare med både egna vinodlingar och långsiktiga kontrakt i stort sett alla vinregioner i hela Italien. Fokus ligger alltid på maximalt med vin för pengarna, ofta i en modern och fyndig förpackning och är vinerna inte ekologiskt certifierade så är de alltid så nära naturlig odling det bara är möjligt i varje vins ursprung. Aristocratico Appassimento Salento är en smakrik och läcker appassimento.

Lagring: Drick nu och 3-4 år framåt

Karaktär: Stort och smakrikt

Färg: Mörkt blålila

Land: Italien

Region: Salento/Puglia

Passar till: Ett väldigt trevligt alternativ till klassiska italienska rätter, såsom pasta med en tomat- och basilikasås, lasagne eller en kryddig fläskgryta. Servera runt 16-20°C.

Druvor: 100% Primitivo

Doft & Smak: Mycket fruktig doft med inslag av mörka bär, kanel, vanilj och örter. Mycket fruktig smak med inslag av mörka bär, choklad, vanilj och örter.

Priser:

Brons - International Wine & Spirit Competition, 2019

Alkoholhalt: 14%

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Slut
Kategorier

Vinlådan Innehåller

  • Aristocratico Appassimento Salento 2018 (i trälåda)

    Antal:6
    129 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS