• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Argentinsk Grillåda
Fylliga grillviner med Malbec i centrum!

Här ger vi dig möjlighet att prova en samling om tre olika Malbec-viner för att se hur olika uttryck druvan kan ta beroende på växtplats och vinmakning.

Malbec är Argentinas stora druva och odlas främst i Mendoza. Faktum är att druvan har sitt ursprung i Bordeaux där den då var mycket stor. Nu har den fått en andra storhetstid i Argentina där nästan 70% av världens Malbec odlas. Malbec kännetecknas bäst av kraftfulla viner med mörka frukter och bär samt med en läcker kryddighet. Ett vin som gör sig utmärkt tillsammans med rätter på kött, fylliga grytor eller en klassisk chark- och ostbricka. Med andra ord perfekt till höstens mysiga kvällar!

I denna samling får du möjlighet att prova druvans olika uttryck i tre olika viner från Mendoza och ett från Valle Central Perfekt till den stundande höstens mustiga grytor!

TOTALT 9 FLASKOR

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
9 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • El Companero Malbec 2019

  Antal:2
  109 kr
 • Butchers Block Malbec 2019

  Antal:3
  129 kr
 • Toro Pintado Malbec 2019

  Antal:2
  109 kr
 • Viu Manent Malbec Reserva Est. Collection Colchagua 2019

  Antal:2
  129 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS