• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Årets Champagneproducent!

Brun de Neuville blev 2015 utsedd till årets Champagneproducent av ansedda International Wine & Spirits Competition och det är lätt att förstå varför. Deras Champagner erbjuder ett brett spektrum av stilar och till skillnad mot alla de stora Champagnehusen, slipper du betala en förmögenhet bara för namnet. I denna samling får du prova en butelj vardera av tre av Champagnehusets allra bästa viner. Le Brun De Neuville har verkat i Champagne i över 150 år, hela tiden ägt av familjen Le Brun. I dag har familjen 152 hektar, alla i eller kring den lilla byn Sézanne och odlar till 90% Chardonnay-druvor på de sluttande vinodlingarna som är mycket kalkrika och därför producerar typiskt delikata och florala karaktärer i vinerna. Vingården gynnas också av distriktets mikroklimat, som skyddar vinrankorna mot frost. Producenten anses, trots sin historia, som en kommande stjärna i Champagne och under 2014 och 2015 kammade producenten hem över 30 internationella priser.

Bara för att vi vill har vi också packat ner två exklusiva och handgjorda champagnesglas i kristall från brittiska Dartington!

Innehåll
3flaskor (4 artiklar)
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Brun De Neuville Authentique Assemblage Nv

  Antal:1
  379 kr
 • Brun de Neuville Millessime Collection 2006

  Antal:1
  550 kr
 • Brun De Neuville Tendre Rosé Brut Nv

  Antal:1
  379 kr
 • Dartington Champagneglas Laithwaites Edition (2 St)

  Antal:1
  Läs mer

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS