• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Appassimento & Friends

"Favoriter som mestadels tillverkats med just Appassimento-metoden"

Pris 1 199 kr
Torkade druvor en masse!

Tillverkningsmetoden Appassimento är tämligen unik och skänker Amaronevinet och Ripasson sin speciella och kraftiga karaktär. Man skördar som vanligt på hösten men låter sedan druvorna ligga och torka. Torkade druvor blir ju russin och dessa innehåller en hög koncentration av såväl socker som smak. Appassimento-viner har blivit omåttligt populära och här har vi valt ut ett antal favoriter som mestadels tillverkats med just Appassimento-metoden. Utmärkta viner att servera till kraftigare kötträtter eller ost & chark-brickan. I den här samlingen hittar du våra bästa Appassimentoviner och andra likande italienska favoriter.

Den här vinlådan går att prenumerera på!

Beställer du den här samlingen ofta? Nu kan du prenumerera på den! Prenumerationen är helt bindningsfri och du kan enkelt byta till en annan låda eller hoppa över en leverans när du vill. För att bli prenumerant och få automatisk leverans av den här vinlådan, tryck på prenumerera och välj ett tidsintervall som passar dig.

* Innehållet i samlingen kan variera från gång till gång

Innehåll
10 flaskor
Lagerstatus
100+ st
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • Passo Sardo 2019

  Antal:2
  129 kr
 • Villa Fura Amore Appassimento 2018

  Antal:2
  99 kr
 • Passo Pendium Appassimento Rosso 2020

  Antal:2
  129 kr
 • Vinuva Primitivo Salento 2020

  Antal:2
  119 kr
 • Emporium Appassimento Rosso Salento 2020

  Antal:2
  129 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS