• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Anselmi Selezione

Pris 1 109 kr

Ny årgång av Italiens kanske främsta vita viner!

Anselmi drivs av pappa Roberto och dotter Lisa där den förstnämnda är vinmakare och den sistnämnda sköter det kommersiella. Roberto tog över efter sin far och bestämde sig för att bara producera kvalitetsviner och bröt sig ur Soave-konsortiet då han tyckte deras kvalitetskrav var alldeles för låga. Idag nämns Anselmi ständigt i första andetaget när man pratar om Italiens bästa vitviner och är en av de producenter som finns på flest trestjärniga krogar vinlistor och som hyllas för sin unika karaktär!

Här har vi samlat fyra av Anselmis viner om totalt sex buteljer. Du hittar tre vita guldkorn i form av instegsvinet San Vincenzo, den druviga och blommiga Capitel Foscarino på Garganega och Trebbiano och den friska och fruktiga Capitel Croce på ren Garganega. Dessutom får du möjlighet att prova Anselmis underbara röda vin gjort på 100% Cabernet Sauvignon.

Totalt 6 Flaskor

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
92 st

Vinlådan Innehåller

 • Anselmi Capitel Foscarino 2019

  Antal:2
  199 kr
 • Anselmi San Vincenzo 2020

  Antal:2
  159 kr
 • Anselmi Capitel Croce 2019

  Antal:1
  199 kr
 • Anselmi Realda 2018

  Antal:1
  199 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS