• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
 • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
 • Trygg e-handel Trygg e-handel

Amarone under 200-lappen!

Pris 1 189 kr 1 514 kr Permanent nedsatt pris, gäller så långt lagret räcker.

Köp

Amarone för under 200 kr per flaska!

Tillverkningsmetoden, Appassimento, är tämligen unik och det är den som ger Amaronevinet sina speciella smaker. Man skördar som vanligt på hösten men låter sedan druvorna ligga och torka. Torkade druvor blir ju russin och dessa innehåller en hög koncentration av såväl färg som smak.

Till alla Amaroneälskare därute har vi nu satt ihop en fulländad samling med tre olika klassiska Amarone för under 200 kr per butelj!

Första vinet, Villa Fura Amarone DOCG 2017, uppfyller alla våra krav på en bra Amarone. Vinet är stort och intensivt med ett långt och komplext avslut. Det andra vinet, Arzeri Amarone, kommer från en av de större producenterna i vackra Veneto, Italien. Det här är en klassisk och stiltypisk Amarone i en smakrik och inbjudande stil. Dessutom med några år på nacken. Det tredje vinet kommer från kända EnoItalia och är skapad för att leverera maximalt med karaktär och värde för stilen och ursprunget. De tre vinerna kräver alla ett visst djup i maten så servera gärna tillsammans med mustiga grytor, rätter på vilt, en god köttbit från grillen eller lagrade ostar.

Dessutom är samling permanent nedsatt i pris med hela 21%!

Totalt 6 Flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
100+ st
Kategorier

Vinlådan Innehåller

 • Vini dei Cardinali Arzeri Amarone 2014

  Antal:2
  199 kr 299 kr
 • Borsari Amarone Della Valpolicella 2016

  Antal:2
  199 kr
 • Villa Fura Amarone 2017

  Antal:2
  199 kr