• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Alliance Wines Spain
Vi träffade på Giles Cooke & Fergal Tynan på världens största vinmässa tidigt i våras. Två Master of Wines* (av knappt 400 i världen!) som gått ihop och genom sitt enorma nätverk nosar rätt på de mest unika och prisvärda (!) partier druvor de kan hitta och skapar sen viner som flying winemakers världen över. Allt paketerat med stor finess och fantasi! Med den otroliga kunskap de sitter på tillsammans och sin passion till vin så är det en kvalitetsstämpel i sig att ett vin säljs under deras tak.

Vi är nu stolta över att ha slutit Alliance Wines till oss och de första vinerna har precis landat i vårt lager. Vi har här satt ihop en härlig samling med fem av deras viner från Spanien om totalt fjorton buteljer. Du hittar en läcker och aromatisk Macabeo och en ekologisk blend på Verdejo och Sauvognon Blanc. På rödvinssidan har vi lagt med tre mustiga röda i form av en kryddig blend från varma La Mancha, en härlig ekologisk Tempranillo-blend och en komplex och smakrik blend från Navarra!

Dessutom har vi lagt med två av de populära och handgjorda vinglasen i kristall från den brittiska glasmästaren Dartington i samlingen.

* Antalet lådor är begränsat och viner kan ersättas med likvärdiga eller bättre.

Innehåll
14flaskor (15 artiklar)
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller

 • Campo Flores Ecologico Tinto 2017

  Antal:3
  99 kr
 • El Primero Graciano Garnacha 2016

  Antal:3
  100 kr
 • Mas Buscados Tempranillo Petit Verdot 2016

  Antal:3
  119 kr
 • Mas Buscados Macabeo Sobre Lias 2015

  Antal:3
  99 kr
 • Campo Flores Ecologico Blanco 2017

  Antal:2
  99 kr
 • Dartington Vinglas Utan Fot Laithwaites Edition (2 St)

  Antal:1
  Läs mer

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS