• FRI FRAKT HEM TILL DÖRREN

Alain de la Treille Loire Collection!
Oerhört prisvärt från familjen Bougrier i Loire!

Alain de la Treille föddes 1925 i Saint Georges sur Cher i hjärtat av Touraine. Som bonde och vinentusiast tillbringade han sitt liv med att främja just området Touraine och de utmärkta vinerna från Loire-dalen. Under sin karriär träffade han Jean-Claude Bougrier, en vinmakare från Saint Georges sur Cher. De blev goda vänner och spenderade åtskilliga timmar med att prata om Loire-viner, terroir och hur man kunde förbättra vinifieringsprocessen. När Alain dog 1985, beslutade sig Jean-Claude Bougrier för att skapa en vinserie för att hylla sin goda vän. Underbara viner från de numera välkända Famille Bougrier som vi nu kan erbjuda till ett 34% permanent nedsatt pris!

Redan 1885 grundade familjen Bougrier sin vinfirma i Loire och idag, sex generationer senare är det fortfarande i familjens regi och ägo som verksamheten bedrivs. Idag är Bougrier ett av de stora namnen i Loire med vingårdar i alla de namnkunniga appellationerna men är också kända för sina mer breda viner som blandas från alla deras vingårdslägen. Produktionen sker vid tre olika vingårdar i Touraine, Anjou och Muscadet. Familjen har nu lyckats få sina viner serverade på de flesta av Frankrikes bättre restauranger, och nu är de även tillgängliga på den nordiska marknaden via Vinoteket.com!

Totalt 6 flaskor

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Innehåll
6 flaskor
Lagerstatus
Slut

Vinlådan Innehåller

 • Alain de la Treille Pinot Noir 2020

  Antal:2
  99 kr 149 kr
 • Alain de la Treille Chardonnay 2020

  Antal:2
  99 kr 149 kr
 • Alain de la Treille Sauvignon Blanc 2020

  Antal:2
  99 kr 149 kr

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta godkänner du att webbplatsen använder cookies i enlighet med vår cookie policy.

Vinoteket is powered by Vinoteket.com ApS