Singular Cabernet Sauvignon 2015
  • Fri frakt, värde 199kr
  • 100% Nöjd kund-garanti
  • Över 1000 unika viner
Singular Cabernet Sauvignon 2015 Cabernet Sauvignon
Il Papavero 'Papaverone' 2014

Pris: 180 kr

Singular Cabernet Sauvignon 2015

"Kundfavorit från Julio Bouchon i Maule"
Lagerstatus
Tillfälligt slut
Lagring
Drick nu till och med 2020
Karaktär
Smakrik och rostad
Färg
Skinande rubinröd
Land
Region
Distrikt
Producent
Las Mercedes
Huvuddruva
Druvor
100% Cabernet Sauvignon
Typ
Rött
Sockerhalt
2 g/l
Alkoholhalt
13,5%

Doft & Smak

Klassisk och druvtypisk doft av svarta vinbär, örter, kakao och tobak. Medelfyllig, rund och bitig smak med mörka bär oh frukter, örter, svarta kryddor och ekfat. Bra struktur och välintegrerade tanniner.

Passar till

Strålande grillvin eller till det mesta i köttväg egentligen. Ibland behöver det inte vara svårare än så. Servera svalt, kring 18-19 grader.

Beskrivning

Las Mercedes är ett nytt varumärke från familjen Bouchon som har odlat vin i Chile i över 120 år. Nu, när fjärde generationen Bouchons har tagit över driften, ville de även ha ett eget varumärke där de kunde vara mer "fria" i sin produktion och skapa viner som de själva vill dricka. Egentligen har de bara en regel - glöm inte Maule Valley, platsen där familjen verkat sedan starten. Förutom det är det ett modernt och spännande uttryck i alla Las Mercedes viner så ligger fokus på "bang for the buck" dvs. riktigt bra prisvärdhet. Viner att dela med vänner! Deras Cabernet Sauvignon är ett praktexemplar från en liten vingård i utkanten av deras toppläge.

Andra har också köpt