Gandolini Cabernet Sauvignon!
  • Fri frakt, värde 199kr
  • 100% Nöjd kund-garanti
  • Över 1000 unika viner
Permanent nedsatt pris

Gandolini Cabernet Sauvignon!Prova ett av Sydamerikas mest eftertraktade viner!

Det låter kanske fånigt med kvällstidnings-semantik, men när vi pratar om Stefano Gandolinis Las 3 Marias Vineyards Cabernet Sauvignon, så passar det faktiskt in! Stefano är en av Chiles mest kultförklarade vinmakare och efter en extremt framgångsrik karriär som chefsvinmakare på flera av de största chilenska vinhusen bestämde han sig 2011 för att helt ägna sig åt sin passion - Cabernet Sauvignon. Efter extremt noggrann research, med hjälp av en smart chilensk affärsman, köpte han de tre vingårdslägen i Chile som han ansåg hade bäst förutsättningar för att producera Cabernet Sauvignon i världsklass. Från dessa tre vingårdar kommer druvorna till Las 3 Marias Cabernet Sauvignon.

Resultatet är häpnadsväckande bra i klassisk, men unik stil, med en otrolig balans mellan frukt, fat, syra och tanniner. Tänk er en kraftigare Médoc, en fräschare Coonawarra eller en mer rostad Napa Cab så är vi ungefär vad detta vinet handlar om. Luis Gutierrez från eRobertParker.com gav vinet 93 poäng, vilket är extremt högt för chilenska viner!

2013 är perfekt drickmogen, men kan utan problem sparas i källaren i ytterligare sex-sju år. Det här är bland det bästa som kommer från Chile och vi är exklusiv partner till Gandolini i Sverige. Så vad mer kan jag säga... - enjoy!

Som om det skulle behövas ett ytterligare incitament för att beställa hem en av världen bästa Cabernet Sauvignion så har vi, utan extra kostnad, lagt ned en flaska av vår kanske allra mest prisvärda Cabernet Sauvignon från den Sydafrikanska kundfavoriten M A N.

Totalt 4 flaskor Gandolini + 1 extraflaska från M A N

* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

Innehåll
5 flaskor
Lagerstatus
Tillfälligt slut

Tillfälligt slut

Vinlådan Innehåller


Gandolini Las 3 Marias Cabernet Sauvignon 2013

Prisvinnande vin
Gandolini Las 3 Marias Cabernet Sauvignon 2013 Cabernet Sauvignon 100% Cabernet Sauvignon Maipo Valley
Antal:4
429 kr
Läs mer

MAN Ou Kalant Cabernet Sauvignon 2017

MAN Ou Kalant Cabernet Sauvignon 2017 Cabernet Sauvignon 100% Cabernet Sauvignon Western Cape
Antal:1
115 kr
Läs mer