• 100% nöjd kund-garanti 100% nöjd kund-garanti
  • Gratis hemleverans Gratis hemleverans
  • Trygg e-handel Trygg e-handel
7even Bouquet Syrah 2016 Shiraz-Syrah

7even Bouquet Syrah 2016

Pris 139 kr

Oj då, populära viner tar tyvärr slut snabbt.

Vi rekommenderar dig att istället testa denna kundfavorit

MAN Essay SGCM 2018

Pris: 119 kr

Det började med den enkla planen att skapa ett vin man skulle älska att köpa. Tanken föddes mellan de tre vinmakare José Conde och bröderna Tyrrel och Philip Myburgh som därför började jobba tillsammans 2001 ihop med en grupp odlare i Paarl. Namnet kommer från deras fruars initialbokstäver (Marie, Anette och Nicky) då de behövde komma på ett bra sätt att motivera varför de skulle vara borta mer hemifrån; "de är ju för er skull". De 300 första lådorna skapade i Josés traktorskjul och idag 13 år senare producerar de mer än 175 000 lådor och exporterar till 25 länder. Framgångssagan beror till stor del på det fanatiska fokuset på att skapa prisvärda produkter. Något som bl.a. backas upp av Robert Parker "I tasted excellent wines from MAN Wines. This winery has some fabolous values!".

Lagerstatus
Slut
Lagring
Drick nu, till och med 2021
Karaktär
Medelfylligt, fruktigt och kryddigt
Färg
Djupt rubinröd
Land
Sydafrika
Region
Coastal Region
Distrikt
Stellenbosch
Klassificering
WO
Producent
Zevenwacht
Huvuddruva
Shiraz/Syrah
Druvor
86% Shiraz, 9% Grenache, 5% Mourvedre
Vintyp
Förslutning
Passar till
Volym
750 ml
Sockerhalt
4,4 g/l
Alkoholhalt
14%

Doft & Smak

Medelfylliga aromer och smaker av röda bär, såsom hallon och jordgubb, med en touch av vitpeppar. Mjuka och smidiga tanniner med en lång och saftig finish.

Passar till

Servera runt 16-18°C till halstrad lax med spenat, eller en riktigt fin perfekt stekt köttbit med pepparsås. Funkar också väldigt bra med en svamprisotto.

Beskrivning

Zevenwacht Wine Estate ligger i det vackra Stellenbosch, en modern vinodling med 300 års historia. Vingården ägs och förvaltad av familjen Johnson, som har ett starkt engagemang för historiskt och kulturellt bevarande den omgivande inhemska miljön. Två välskötta och högkvalitativa vingårdslägen producerar druvorna till Zevenwachts vingård.