Vinlådor

Upptäck våra unika vinsamlingar med olika intressanta teman, skapade av vinklubbens vinexperter. Här hittar du säsongens nyheter, medlemsfavoriter, viner av olika smaktyp och mycket annat.
Present? Skriv ut vårt gåvobevis >>

Nyheter

Fisk & Skaldjur

12 flaskor, 1599 kr Augusti inleder den efterlängtade fisk- och skaldjurssäsongen. Dags att frossa i havets läckerheter - tillsammans med ett svalt vitt vin förstås! Vi har skapat en vinsamling med bland annat en chablis, en prosecco och en riktigt härlig riesling som passar särskilt bra till allt det stora blå har att erbjuda. Ordinarie pris: 1720 kr.

Läs mer Köp

Mogna spanska röda

12 flaskor, 1299 kr Upplev mogna spanska rödviner som lagrats på ekfat i flera år innan de släpps till försäljning. Vinet Palacio De Valdeinfante har exempelvisl lagrats i närmare 10 år. En samling av Gran Reservas och Reservas av imponerande kvalitet utan att priset drar iväg. Servera till mustiga grytor, lamm, vilt, charkuterier eller lagrade ostar.

Läs mer Köp

Spanska Favoriter

12 flaskor, 1499 kr Vinsamlingen "Spanska favoriter" innehåller fem fylliga och fruktiga rödviner från kvalitetsproducenter i Rioja, Navarra och andra kända regioner. Servera tillsammans med traditionell spansk mat såsom tapas, tortilla och kryddiga korvar. I lådan finns även två flaskor cava från den kände vinmakaren Vicente Garcia i Valencia, att servera som fördrink.

Läs mer Köp

Säsongens viner

Bordeaux Petit Château

12 flaskor, 1599 kr Vi ger dig möjlighet att upptäcka viner från små, familjeägda vinslott i Bordeaux. Du får bland annat två medlemsfavoriter – vinslotten Bertrands och Lamothe Vincent. Små, familjeägda vinslott som skapat kvalitetsviner i generationer. Vinsamlingen innehåller även två prisvinnande nyheter.

Läs mer Köp

Franska Favoriter

12 flaskor, 1649 kr När vi frågar våra kunder vilket land de helst köper sina viner från så hamnar Frankrike alltid högst upp på listan. I denna låda har våra sommelierer noggrant valt en härlig blandning av franska viner. Vad sägs om klassiker som Languedoc, bordeaux och rosévin från Provence? Här finns viner som passar till grillen, picknicken eller som sällskapsvin i solen.

Läs mer Köp

Balkong- & bersåviner

12 flaskor, 1599 kr Härliga tider väntar! Våra sommelierer har valt ut viner som passar som sällskapsvin och till somriga lätta rätter. Du får bland annat ett friskt och fruktigt rosévin från kvalitetsvinmakaren Bischel i Tyskland. Vinsamlingen innehåller två roséviner och två vita viner, tre flaskor av varje vin.

Läs mer Köp

Sommarmix röd lyx

12 flaskor, 1749 kr En samling med med noggrant utvalda favoritviner av mycket hög kvalitet. Lådan innehåller en klassisk ripasso från Valpolicella som jäst med skal från amaronedruvor; en fyllig zinfandel från Kalifornien; tre fruktiga rödviner från Navarra i Spanien samt den hyllade medlemsfavoriten Fire Block Old Vine Grenache.

Läs mer Köp

Italiensk vinsamling

12 flaskor, 1399 kr Låt dig förföras av våra italienska skönheter. Oavsett om du är ute efter friska bubblor till förrätten eller ett mustigt rödvin till risotton, så är du hemma med denna låda. Totalt 12 flaskor.

Läs mer Köp

Sällskapsviner

12 flaskor, 999 kr Lättillgängliga, fräscha viner som är som gjorda för dagar i hängmattan, eftermiddagar på bryggan eller kvällar kring grillen. Tre röda och tre vita viner från erkända vinmakare runt om i världen. Vad de passar bäst till? Gott sällskap!

Läs mer Köp

Bubbelsamling

12 flaskor, 1599 kr En festlig blandning av våra populäraste bubbel: en prisbelönt crémant från Frankrike, spansk cava med blommiga toner, en prosecco från en skicklig italiensk vinmakare samt ett mousserande rosévin från Italien. Totalt 12 flaskor (3 av varje vin).

Läs mer Köp

Ost & Chark

12 flaskor, 1499 kr Vad bjuder du på till en bricka med härliga ostar och charkuterier? Vi har tagit fram sex fylliga röda viner som passar till just detta. Exempelvis en shiraz att avnjuta tillsammans med italiensk parmesan där den sötmogna frukten balanserar sältan i osten. Eller testa vår spanska Marqués De Valdecañas som du dukar upp på ett bord med pata negra och manchego från samma land. Ordinarie pris: 1666 kr.

Läs mer Köp

Alltid på vinklubben

Röda Favoriter

12 flaskor, 1598 kr Till vardags eller fest - det är alltid bra att ha riktigt bra rödviner till hands. Denna vinsamling innehåller populära och prisvärda rödviner för alla tillfällen.

Läs mer Köp

Prova på

12 flaskor, 1399 kr Prova vad vinklubben går för! Vi har valt ut 6 unika viner anpassade efter säsongens mat och festligheter. Varje flaska kommer i två exemplar. Detta är en perfekt start för dig som kund att lära känna vinklubben och få ett smakprov på vårt breda utbud. De flesta viner finns sedan att beställa separat om du hittar en särskild favorit. Värdet på lådan är 1550 kr.

Läs mer Köp

Vit Vinsamling Premium

12 flaskor, 1949 kr Vi har plockat ihop en låda speciellt för dig som föredrar vita viner och vill fylla på förråden inför säsongens fisk- och skaldjurskvällar. Några av våra absoluta favoriter har funnit sin väg ned i blandningen!

Läs mer Köp

Vita Favoriter

12 flaskor, 1530 kr Svårt att hitta bra vita viner? Lugn, vi hjälper dig. När det kommer till vita viner är det viktigt att hitta en perfekt balans mellan en bra syra, frukt och sötma. Detta har våra experter tagit fasta på och presenterar här en låda med vita viner för olika tillfällen.

Läs mer Köp

Röd Vinsamling Premium

12 flaskor, 1999 kr Den här lådan är ett urval ur vinvärldens toppskikt av röda viner. De får höga poäng av vinkännarna Robert Parker och James Halliday.

Läs mer Köp

Ekologiska viner

12 flaskor, 4352 kr En av de allra första och främsta ekologiskt certifierade medlemsfavoriterna är äntligen tillbaka i lager med nya årgångar. Denna gång kan vi stolt presentera hela fem varianter av Kooyong från Port Philip Estate på Mornington Peninsula i Australien. I denna låda hittar du tre utvalda varianter av dessa viner. (4 flaskor av varje vin).

Läs mer Köp