Vinlådor

Upptäck våra unika vinsamlingar med olika intressanta teman, skapade av vinklubbens vinexperter. Här hittar du säsongens nyheter, medlemsfavoriter, viner av olika smaktyp och mycket annat.
Present? Skriv ut vårt gåvobevis >>

Nyheter

Liten Champagnelåda

6 flaskor, 1839 kr Champagnehuset Hebrart är en familjeproducent vars viner blivit omåttligt populära bland våra medlemmar. Jean-Paul Hebrart fortsätter i samma tradition med högkvalitativa viner med stil, elegans och finess. Totalt 6 flaskor (2 av varje vin).

Läs mer Köp

Toscana

12 flaskor, 1399 kr Det toscanska köket är känt över hela världen, liksom regionens fina viner. Här används i huvudsak den inhemska druvan sangiovese, som utmärks av rik frukt, bra syra och toner av kryddor och körsbär. Vår Toscana-samling innehåller fyra rödviner från passionerade vinmakare.

Läs mer Köp

Vin Till Höstens Mat

12 flaskor, 1499 kr Vi har skapat en vinsamling med sex olika viner till höstens mustiga maträtter. Du får bland annat det eleganta shirazvinet Elderton Friends att servera till smakrika kötträtter, det intensivt fruktiga italienska rödvinet Fantini till viltfärsbiffar med svampsås och ett kryddigt rödvin från Château Millegrand Mourral i södra Frankrike till lammgrytan.

Läs mer Köp

Italiensk vinsamling

12 flaskor, 1399 kr Låt dig förföras av våra italienska skönheter. Oavsett om du är ute efter friska bubblor till förrätten eller ett mustigt rödvin till risotton, så är du hemma med denna låda. Totalt 12 flaskor.

Läs mer Köp

Côtes du Rhône

12 flaskor, 1499 kr Vi har fått tag på en handfull toppviner från den klassiska appellationen Côtes du Rhône i sydöstra Frankrike. Här dominerar de röda druvorna grenache och syrah vilket ger stora, fruktiga viner med nyanserade smaker.

Läs mer Köp

Säsongens viner

Bordeaux Petit Château

12 flaskor, 1599 kr Vi ger dig möjlighet att upptäcka viner att upptäcka viner från små, familjeägda vingårdar i berömda Bordeaux. Vinstockarna har vuxit i samma jordmån och klimat som de stora slotten, men priserna är trevligare. Vår bordeaux-samling innehåller sex smakrika rödviner. För en extra smakdimension; servera vinerna till klassisk fransk mat såsom lammstek eller en mustig gryta på oxsvans.

Läs mer Köp

Medlemsfavoriter

12 flaskor, 1499 kr Det finns en handfull viner i vårt sortiment som blivit så populära att vi tagit in nya årgångar år efter år för att mätta den stora efterfrågan. Nu har vi samlat dem i en låda! Du får bland annat det mustiga zinfandelvinet The Prospector.

Läs mer Köp

Sällskapsviner

12 flaskor, 999 kr Lättillgängliga, fräscha viner som är som gjorda för dagar i hängmattan, eftermiddagar på bryggan eller kvällar kring grillen. Tre röda och tre vita viner från erkända vinmakare runt om i världen. Vad de passar bäst till? Gott sällskap!

Läs mer Köp

Bubbelsamling Liten

6 flaskor, 828 kr En festlig blandning av våra populäraste bubbel: en prisbelönt crémant från Frankrike, en spansk cava med blommiga toner samt en prosecco från en skicklig italiensk vinmakare. Totalt 6 flaskor (2 av varje vin).

Läs mer Köp

Ost & Chark

12 flaskor, 1499 kr Vad bjuder du på till en bricka med härliga ostar och charkuterier? Vi har tagit fram sex fylliga röda viner som passar till just detta. Exempelvis en shiraz att avnjuta tillsammans med italiensk parmesan där den sötmogna frukten balanserar sältan i osten. Eller testa vår spanska Marqués De Valdecañas som du dukar upp på ett bord med pata negra och manchego från samma land. Ordinarie pris: 1666 kr.

Läs mer Köp

Favoriter från Sydafrika

12 flaskor, 1499 kr Vår vinsamling innehåller sex exempel på Sydafrikas storhet. Du får pinotage, chenin blanc och dessutom ingår den vita medlemsfavoriten Gooseberry Bush med krusbärstoner och en kraftfull shiraz från Kyburg. Totalt 12 flaskor (2 av varje vin).

Läs mer Köp

Franska Favoriter

12 flaskor, 1649 kr När vi frågar våra kunder vilket land de helst köper sina viner från så hamnar Frankrike alltid högst upp på listan. I denna låda har våra sommelierer noggrant valt en härlig blandning av franska viner. Vad sägs om klassiker som Languedoc, bordeaux och rosévin från Provence? Här finns viner som passar till grillen, picknicken eller som sällskapsvin i solen.

Läs mer Köp

Bubbelsamling

12 flaskor, 1599 kr En festlig blandning av våra populäraste bubbel: en prisbelönt crémant från Frankrike, spansk cava med blommiga toner, en prosecco från en skicklig italiensk vinmakare samt ett mousserande rosévin från Italien. Totalt 12 flaskor (3 av varje vin).

Läs mer Köp

Spanska Favoriter

12 flaskor, 1499 kr Vinsamlingen "Spanska favoriter" innehåller fem fylliga och fruktiga rödviner från kvalitetsproducenter i Rioja, Navarra och andra kända regioner. Servera tillsammans med traditionell spansk mat såsom tapas, tortilla och kryddiga korvar. I lådan finns även två flaskor cava från den kände vinmakaren Vicente Garcia i Valencia, att servera som fördrink.

Läs mer Köp

Alltid på vinklubben

Röda Favoriter

12 flaskor, 1598 kr Till vardags eller fest - det är alltid bra att ha riktigt bra rödviner till hands. Denna vinsamling innehåller populära och prisvärda rödviner för alla tillfällen.

Läs mer Köp

Röd Vinsamling Premium

12 flaskor, 1999 kr Den här lådan är ett urval ur vinvärldens toppskikt av röda viner. De får höga poäng av vinkännarna Robert Parker och James Halliday.

Läs mer Köp

Ekologiska Viner Liten

6 flaskor, 984 kr Vi satsar hårt på ekologiskt och är därför väldigt glada att snart kunna lansera två nya, helt ekologiska, prenumerationer. Som en teaser inför den lanseringen i mitten av november kommer vi erbjuda en blandad låda med bara ekologiska viner. Lådan kommer ständigt att uppdateras och förnyas så håll ögonen öppna. Denna versionen består av fem röda viner och ett vitt (en flaska av varje vin).

Läs mer Köp

Prova på

12 flaskor, 1399 kr Prova vad vinklubben går för! Vi har valt ut 6 unika viner anpassade efter säsongens mat och festligheter. Varje flaska kommer i två exemplar. Detta är en perfekt start för dig som kund att lära känna vinklubben och få ett smakprov på vårt breda utbud. De flesta viner finns sedan att beställa separat om du hittar en särskild favorit. Värdet på lådan är 1546 kr.

Läs mer Köp

Ekologiska viner

12 flaskor, 2114 kr Vi satsar hårt på ekologiskt och är därför väldigt glada att snart kunna lansera två nya, helt ekologiska, prenumerationer. Som en teaser inför den lanseringen i mitten av november kommer vi erbjuda en blandad låda med bara ekologiska viner. Lådan kommer ständigt att uppdateras och förnyas så håll ögonen öppna. Denna versionen består av fem röda viner och ett vitt (två flaskor av varje vin).

Läs mer Köp